Sudjelovati znači pomagati!

Podijeljene stipendije u humanitarnoj akciji „Igraj srcem“

Podijeljene stipendije u humanitarnoj akciji „Igraj srcem“

Za petu generaciju stipendista ove humanitarne akcije osigurane su stipendije za 19 novih studenata za koje će Zubak Grupa donirati sredstva u iznosu od 200.000 kuna.

Kroz stipendijski program humanitarne akcije „Igraj srcem“ koja se provodi i organizira već petu godinu zaredom, Zubak Grupa uspješno pomaže jednoj od najranjivijih društvenih skupina – studentima s invaliditetom. Za petu generaciju stipendista ove humanitarne akcije osigurane su stipendije za 19 novih studenata za koje će Zubak Grupa donirati sredstva u iznosu od 200.000 kuna. Inkluzijom osoba s invaliditetom dajemo im onaj početni korak kako bi došli do diplome s kojom će ravnopravno konkurirati na tržištu rada te postati produktivni i zadovoljni pripadnici zajednice i društva u kojemu žive.

Razumijevanjem specifičnih potreba ove društvene skupine osnažuje se solidarnost, ali i vjera kako se ovakvim i sličnim humanitarnim akcijama mogu potaknuti pozitivne promjene za opće dobro te sudjelovati u izgradnji društva znanja, društva produktivnih i visokoobrazovanih pojedinaca. U protekle četiri godine putem akcije „Igraj srcem“ dodijeljeno je čak 70 stipendija mladim osobama s invaliditetom u iznosu od 800.000 kuna.

Zahvaljujemo svim pokroviteljima i sponzorima!

Generalni
pokrovitelj

Pod visokim pokroviteljstvom
Predsjednice Republike Hrvatske

Medijski
pokrovitelj

Sponzori