Sudjelovati znači pomagati!

Predstavljanje

Znanjem prema budućnosti

Od najranije životne dobi, svaki čovjek teži samoostvarenju. Tijekom života prolazi niz preobražaja i transformacija, oblikujući se kroz potragu za vlastitim identitetom i svrhom.

Iz dana u dan uči razumjeti okolni svijet, a zahvaljući znanju stečenom tijekom školovanja postaje kadar nositi se s izazovima i rješavati probleme s kojima se susreće.

Posredstvom znanja čovjek postavlja zadnje slojeve temelja budućnosti, a tada granice i ograničenja više ne postoje.


Što možemo napraviti zajedno?

Krene li se na životni put bez adekvatne roditeljske skrbi, možemo samo zamisliti teret koji takav pojedinac nosi. Radi li se pritom o osobi s invaliditetom, teret je čak i veći.

Unatoč poteškoćama, osobe s invaliditetom sebe s pravom doživljavaju ravnopravnim dionicima. Njihove mogućnosti doista jesu velike, jedino što im nedostaje jest prilika.

Zajedno imamo mogućnost i veliku čast pomoći im u ostvarenju njihovih potencijala.


Sudjelovati znači pomagati

“ORYX GRUPA IGRAJ SRCEM” humanitarni adventure golf kup okuplja poslovne subjekte i osobe iz javnog i profesionalnog života s ciljem poticanja etičkog i društveno održivog poslovanja.

Osmišljen je po načelima socijalno osviještenog i društveno odgovornog poslovanja, s naglasakom na ljudskim potencijalima.

Posebno potiče širenje utjecaja i sposobnosti organizacija te poslovnih subjekata na društvenu uključivost, prepoznavanje i razumijevanje potreba drugih ljudi.

Njegova svrha je prikupljanje sredstava namijenjenih ostvarenju akademske budućnosti osoba s invaliditetom bez adekvatne roditeljske skrbi.

Zahvaljujemo svim pokroviteljima i sponzorima!

Generalni
pokrovitelj

Pod visokim pokroviteljstvom
Predsjednice Republike Hrvatske

Medijski
pokrovitelj

Sponzori